Laulukieli: Englanti
Musiikkivideo: As long as I fall
Esittäjä: Helloween
Levyltä: Gambling with the devil
__________________________________________________________________________

Kokonaisarvio:
Itse henkilökohtaisesti rakastan tätä kappaletta. Kappale itsessään on Helloweenin tyylinen ja mystinen tunnelmakin on onnistuttu luomaan aivan loistavasti. Derisin ääni on kappaleessa aivan loistava kuten yleensä, eikä musiikillisessa puolessa sinänsä ole valitettavaa.
   Aluksi musiikkivideo vaikuttaa varsin lupaavalta - kauniita aavikkomaisemia, bändi soittamassa korkealla kalliolla... tyttö kävelee pyöräyttämään hyrrää nähdekseen tulevan... ja tippuu varsin teatraalisesti. Ja sitten... Mitä hittoa?!?! Viimevuosisadan sci-fi -elokuvista tutuilla ääniefekteillä varustettu kahden naisen välinen valopallotaistelu???? Kuvallinen toteutus on yhtä tökeröä kuin huonoissa fantasiaelokuvissa ja äänitehosteet eivät todellakaan paranna asiaa. 
   Eikä siinä vielä kaikki! Seuraavaksi jyrkänteet alkavat sortua ja tökerösti kuvattujen, kolmion muotoisten kivien tippuminen ei näköjään ole tyydyttänyt ohjaajaa vaan videoon on pitänyt vielä kaiken lisäksi tunkea massiivisia GRAAAAH ääniä kun kivet sattuvat osumaan toisiinsa! Musiikki peittyy melkein kokonaan näissä kohdissa! Taustan tökeryys tuleekin esiin vasta siinä vaiheessa kun maa soittajien jalkojen alta alkaa rakoilla ja hajota.
   Videon pelastukseksi voisi sanoa sen ettei se ainakaan ole tavallisimmasta päästä. Myös musiikit ovat edelleen varsin onnistuneet, mutta noista äänitehosteista itse haluaisin kyllä päästä eroon mahdollisimman äkkiä. Valopallotaistelu on myös turhan kliseinen ratkaisu hyvän ja pahan taistelu kohtaukseksi. Mutta erikoisuutensa takia annettakoon videosta kuitenkin ihan suhteellisen hyvät arvosanat.


Musiikki: ***½
Video: **
_________________________________________________________________

Videon linkki:
www.youtube.com/watch